Agropanzió

Isten hozott a Rose Hip Hill Vendégházban!

A Rose Hip Hill Vendégház Hármaspatakon, Sólyomkővár községben található, csendes, félreeső helyen, erdő és patak közelében, Élesd és Zilah között, ahonnan vendégeink körbejárhatják Bihar csodálatos dombvidékét, vízeséseit és barlangjait, ugyanakkor a Szilágyság, a Berettyó vidéke is könnyedén bejárható.

Csak egy rövid kitérő a főúttól, de mégis elég távol ahhoz, hogy ne lásd, ne halld, mi történik a nagyvilágban. A vendégháznak egy új épület ad helyet, egy zöld ház, a zöld domb oldalában, belesimulva a természetbe, de mégis a lehető legkényelmesebben megtervezve, berendezve. Nem túl nagy, és nem túl kicsi ahhoz, hogy a legközelebbi, legkedvesebb rokonaiddal, barátaiddal, eltölts egy kellemes hétvégét, megünnepelj egy fontos eseményt. Télen a kandaló mellett, nyáron a napsütötte teraszon lehet meghitt, nyugodt, zavartalan, békebeli pillanatokat tölteni. Ha kint tombol a szél, bekuckózhatsz a szaunába, ha a városból a hőség űzött ide, akkor a forrás friss vizébe lógathatod a lábad. Az erdő, a patak kellemes sétára hív, de ha a levendula illata elbódít, akkor csak pihenj, hiszen a munkát, a folytonos nyüzsgést, rohanást bárhol megtalálod. Nyugalmat, békét, áldást és jóakaratot mint itt, kevés helyen találsz.

A vendégháztól 20 perces sétányira található a családi farmunk (autóval 5 perc), amely vendégeink számára ingyenesen látogatható, ahol erdei játszótér, kötélpálya, csúszda, trambulin, mini focipálya áll vendégeink rendelkezésére, valamint a szezonális tevékenységekben való részvételre is lehetőség van (gyümölcs- , levendulaszedés, kecskefejés, sajtkészítés).

Kérésre „slow food” és „farm to fork” jegyében étkezést is biztosítunk, lehetőleg helyi termékekből. Az önellátáshoz teljesen felszerelt konyha, grill, bogrács, tágas terasz áll vendégeink rendelkezésére.

Vendégházunk 2 négy férőhelyes szobában, 1 apartmanban (2+4 férőhely) és a padlástérben (6 férőhely) biztosít szállást vendégeink számára. Mindegyik szoba egyedi berendezéssel és saját fürdőszobával rendelkezik.

Köszönjük érdeklődését és várjuk szeretettel!

 

Foglalási áraink az agropanzió teljes bérlésére a következők (Valea Târnei – Hármaspatak 54 szám, Șinteu – Sólyomkővár község):
Hétköznap (hétfő-csütörtök): 1200 RON / éj
Hétvégén (péntek-vasárnap): 1500 RON / éj
Ünnepnapon: 1500 RON / éj
Szilveszter: 7500 RON / 3 éj (13 személy), 9000 RON / 3 éj (20 személy)
Miniwellness használata (szauna és dézsa): 200 RON / 4 óra

 

Strawberry és Plum szoba, hétközben: 350 RON / éj. Hétvégén: 400 RON / éj. 

Elder szoba, hétközben: 500 RON / 1 éj. Hétvégén: 600 RON / éj. 

A szobák leírása:
Strawberry – 1 franciaágy és 1 kétszemélyes kanapé-ágy
Elder – apartman. Nagy szoba: 1 franciaágy, kisszoba: 2 kétszemélyes kanapé-ágy
Plum – 1 franciaágy és 1 kétszemélyes kanapé-ágy
Minden szobához fürdőkádas fürdőszoba tartozik.

Pótágyak kérhetők, felár ellenében. Hat-nyolc egyszemélyes ágy, a manzárdban, 500 RON. Fürdőkádas fürdőszobával.

Eseménybérlés: megbeszélés alapján.
Kérésre reggelit, félpanziós illetve teljes ellátást biztosítunk (40/50/50 RON). Leves 15 RON, desszert 10 RON, kávé/tea/gyümölcslé 5 RON.
Az árak tartalmaznak minden típusú helyi adót és illetéket.
A foglalás 20% előleg kifizetésekor érvényes. A foglalás a házirend elfogadását feltételezi.
Fizetési lehetőségek: átutalással, kártyával, készpénzzel, üdülési csekkel (Sodexo, Edenred, Up Romania).

Panzió házirend

Szobák:

  • Elder
  • Strawberry
  • Plum

Foglalás kérés:

Pension

Available
Booked
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

%d bloggers like this: