Bine ai venit la Ferma Rose Hip Hill.
Când te saturi de aerul încărcat și zgomotul orașului, îți dorești să evadezi la țară. Ba mai mult, îți dorești un loc cu case răsfirate, departe de traficul mașinilor și ferit de ochii trecătorilor. Vrei un loc unde să-ți lași copiii să se joace liber în natură.
Cu greu găsești astăzi așa ceva – uneori doar printr-o minune.
Nu cu mult timp în urmă, mașinile erau o raritate pe aici. Drumul forestier plin de gropi păzea acest loc de aglomerație. Totuși noi veneam pentru minunatele peisaje, pentru aerul curat și pentru a admira valea. Iar când copiii noștri au început să prețuiască frumosul, au zis involuntar: „Să ne mutăm aici!“
Ei bine, ne-am mutat… evident nu cu o simplitate copilărească. A trebuit să curățăm mărăcinii, să facem cărări și să plantăm pomi și flori, cu mari eforturi și, uneori, cu pierderi. Însă cerul înstelat, ceața, norii, vântul, cireșii înfloriți, pârâul clipocind, laptele proaspăt, fructele din pomi, toamna minunată, bruma, zăpada strălucitoare, căprioarele și, mai presus de toate, fericirea copiilor noștri ne-au asigurat că suntem în locul potrivit.
Acum ne bucurăm nu de o viață fără stres, ci de libertate, de natură, de muncă și de trandafirii cu spini, căci trandafiri fără spini nu există.
%d blogeri au apreciat: