Agropensiune

Bine ați venit la Agropensiunea Rose Hip Hill

Agropensiunea Rose Hip Hill s-a născut din pasiunea proprietarilor pentru natură și pentru viața tradițională. Așezată într-un loc extrem de frumos, retras și liniștit, pe un domeniu de ha – în apropierea pădurii și a unui pârâu, agropensiunea Rose Hip Hill se află în Valea Târnei, comuna Șinteu, între Aleșd și Zalău, oferind oaspeților săi posibilitatea de a vizita dealurile, pădurile, cetățile, cascadele și peșterile frumoase ale Bihorului.

La o scurtă abatere de la drumul principal, totuși destul de departe, cât să nu vezi, nici să nu auzi ce se întâmplă în lumea largă. Agropensiunea este găzduită de o construcție nouă, o casă verde pe un deal verde, contopindu-se cu natura, totuși concepută și amenajată cât se poate de confortabil. Nici prea mare, nici prea mică pentru ca, împreună cu cei mai apropiați și cei mai dragi prieteni sau rudenii, să poți petrece un sfârșit de săptămână minunat, sau să sărbătorești un eveniment important. Iarna lângă șemineu, vara pe terasa indundată de soare, poți petrece un moment idilic, intim, liniștit și netulburat. Dacă afară bântuie uraganul, te poți adăposti în saună, dar dacă arșița de la oraș te-a mânat aici, îți poți bălăbăni picioarele în apa rece de izvor. Pădurea, pârâul te ademenesc la o plimbare plăcută, dar dacă mireasma de lavandă te-a amețit, stai și te odihnește, fiindcă muncă, forfotă continuă și alergătură găsești oriunde. Tihnă, pace, binecuvântare și bunăvoință ca aici, în puține locuri vei găsi.

Agropensiunea Rose Hip Hill oferă oaspeților săi cazare în 2 camere (a câte 4 locuri), o suită (2 locuri în camera principală și 4 locuri în camera secundară) și mansardă (6-8 locuri). Fiecare cameră are un decor special și baie proprie. Bucătăria este complet utilată, locul de luat masa potrivit pentru 25 pers, living spațios. Locația dispune de un miniwellness la interior, cu saună de 4-5 persoane și un ciubăr de 2 persoane,  terasă deschisă însorită, terasă de iarnă închisă (capacitate 30-40 pers).

Rose Hip Hill își așteaptă turiștii cu o gamă largă de activități, printre care o tiroliană dublă de 50 m, un tobogan cu apă de 12 m, trambulină, teren multifuncțional împrejmuit (fotbal, volei, tenis de picior), minipark de aventură, disponibile la fermă, la o scurtă plimbare de la pensiune. Oaspeții au posibilitatea să participe la activitățile fermei, precum mulsul caprelor, pregătirea cașcavalului, cules de fructe, cules de lavandă. Atât adulții, cât și copiii se pot bucura de animalele de casă (pisici, câini) și de animalele de la fermă (capre, iepuri, găini).

Echipa Rose Hip Hill vă poate organiza mese cu bucate tradiționale, la cerere, pentru toată durata șederii. Oaspeții agropensiunii Rose Hip Hill au acces la o bucătărie complet utilată, grătar, ciaun, o terasă spațioasă și loc pentru foc de tabără.

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm cu drag!

Tarife de rezervare pentru închirierea integrală a agropensiunii (Valea Târnei nr. 54, comuna Șinteu):
În timpul săptămânii (luni-joi): 1200 RON / noapte
Weekend (vineri-duminica): 1500 RON / noapte
Sărbători: 1500 RON / noapte
Revelion: 7500 RON / 3 nopți, (13 persoane), 9000 RON / 3 nopți (20 persoane)
Miniwellness (saună și ciubăr): 200 ron / 4 ore

Camera Strawberry și Plum, în timpul săptămânii: 350 RON / noapte. Weekend: 400 RON / noapte.
Camera Elder, în timpul săptămânii: 500 RON / 1 noapte. Weekend: 600 RON / noapte.

Descrierea camerelor:
Strawberry – 1 pat matrimonial și 1 canapea (extensibilă)
Elder – apartament. Camera mare: 1 pat matrimonial, camera mică: 2 canapele (extensibile)
Plum – 1 pat matrimonial și 1 canapea (extensibilă)
Fiecare cameră are baie proprie, cu cadă.
Șase-opt paturi suplimentare în mansardă, la cerere. Cu baie cu cadă.

Evenimente, pe timpul zilei: cere ofertă.
La cerere asigurăm mic dejun, prânz, cină. (40/50/50 RON). Supă/ciorbă 15 RON, desert 10 RON, ceai/cafea/suc de fructe 5 RON.
Prețurile conțin toate taxele.
Rezervările sunt valabile după plata unui avans de 20%. Avansul nu este returnabil. Efectuarea rezervării este dovada acceptării condițiilor de cazare prezentate în Regulament pensiune.
Modalități de plată: virament bancar, card, numerar sau voucher de vacanță (Sodexo, Edenred, Up Romania).

Camere:

 • Elder
 • Strawberry
 • Plum
 • Exterior
 • Terasă
 • Mansardă

  Solicitați o rezervare:

  Pension

  Available
  Booked
  LMMJVSD
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28

  %d blogeri au apreciat: