Treci la conținutul principal
ROSE HIP HILL Valea Târnei, Bihor | Tel. +40 755 759 059

Evenimente

Rose Hip Hill


Picnic la fermă, cu familia sau cu prietenii, în sezonul fructelor sau oricând, la masă festivă sau în aer liber

La ferma noastră de trei hectare, gardul le oferă părinților un sentiment de siguranță, dar copiii în același timp simt un sentiment de libertate fără limite. Acesta este motivul pentru care Rose Hip Hill Farm este o destinație minunată pentru excursii cu grupuri mai mari de copii.

Copiii vor fi încântați să exploreze terenul de joacă din pădure, să alunece neobosiți pe tiroliană pentru a suta oară, să se cufunde în a mângâia și hrăni animalele și chiar să încerce să mulgă caprele.
Între timp, părinții se pot bucura de aerul curat și de relaxare fără griji.

O petrecere aniversară mai specială, o petrecere cu pizza la cuptor, cinema în aer liber, pot fi organizate la cerere la Rose Hip Hill Farm.

De-a lungul anilor, a devenit o tradiție la Rose Hip Hill Farm să organizăm picnicuri U-pick – cules de fructe și lavandă. În perioada 24 iunie – 15 iulie, puteți culege singuri afine canadiene, coacăze roșii și coacăze negre, dacă vremea permite. În același timp puteți să vă săturați și cu fructe proaspete, care sunt incomparabil mai gustoase atunci când mănânci cele mai coapte și proaspete boabe direct de pe tufe. Copiii sunt și ei bineveniți, explorarea locului de joacă din pădure, tiroliana  și mângâierea animalelor garantat îi va ține ocupați. Plantația noastră este certificată ecologic, departe de orice factor poluator. Oferim limonadă și prăjituri pentru consum.

Contactează-ne pentru detalii, cerere ofertă, rezervare.