Ugrás a fő tartalomra
ROSE HIP HILL Valea Târnei, Bihar | Tel. +40 755 759 059

Fermă -Agropensiune

Rose Hip Hill


Rose Hip Hill, a hely ahol az áldás és a jóakarat találkozik

Amikor már túl sok a füst, túl nagy a zaj a városban, az ember nem egyszerűen csak vidékre vágyik, hanem egy olyan helyre, ahol tisztes távolságra helyezkednek el a szomszéd házak, a gyalogosok nem bámulnak be az ablakodon, és az autók sem verik a port a házad falára. A lapos város után, a Réz hegység egyik dimbes-dombján tanyáztunk le, ahol bőven van hely népes családunknak, állatainknak, növényeinknek, sőt, még pihenni, kikapcsolódni vágyó barátainknak, vendégeinknek is. 

tágas és világos étkező tágas és világos étkező

Vendégház

tökéletes hely a feltöltődésre

Világos, letisztult panziónk városi kényelemmel várja vendégeit, egy négy hektáros gyümölcsös közepén, erdő mellett, patak partján, Hármaspatakon, Sólyomkővár községben, Bihar megye legnyugodtabb településén.

gyümölcs- és állatfarm szállással gyümölcs- és állatfarm szállással

Farm

aktív pihenés

Aktív pihenésre várunk a farmunkra, játszani, vagy dolgozni, de épp elég hely van elhúzódni egy csésze levendula teával csendet hallgatni.

helyi biotermékek helyi biotermékek

Termékek

tiszta, organikus

Friss gyümölcsökből készülnek legfinomabb dzsemjeink, szörpjeink, a kecske tejből érlelt kecske sajtot készítünk. A levendulából olajat, de szinte mindent illatosabbá, különlegesebbé teszünk vele. Minden bajra, minden hangulatra terem teafű is nálunk.

Válassz egy szabad időpontot és foglalj most!


fermă organică capre și fructe de pădure
întreprindere de familie